Ett inlägg som skulle handla om Frank men som istället handlar om lägenhet, bebisar, höns och sopor.

För ett år sedan.
 
 

Idag gick köpet för lägenheten igenom. Nu äger vi en bostadsrätt i Stockholm, känns underbart. Vårt hem. Och vi kan bo här för alltid om vi vill, underbart! Det kan vi ju såklart inte (28 kvadrat) för vi vill ha massa bebisar snart. Tiden tickar! Macke är 25 och jag är 21 år.. Hehe. Och jag som alltid har sagt att jag vill ha barn innan jag är 25, och Macke vill ha innan 30. Fyra år kvar! Så ja, max fyra år i lägenheten blir det nog, men förhoppningen är att vinsten + det vi amorterat av och gått in med som kontantinats är nog för en kontantinsats för en större lägenhet, eller kanske hus. Både jag och Macke vill köpa hus på landet, och såklart helst i Småland. Men Stockholm känns som en perfekt stad att bo i nu när man är ung och fri. Så kan vi ha våra hundar, höns, hästar, får och fem ungar på landet sen. Blir perfekt.
 
 
 
Okej, jag tänkte skriva om att jag är så himla glad över lägenheten, men hamnade istället bland bebisar och höns. Ja, hursomhelst så är jag överlycklig. Nu har vi bott i Stockholm i ett år och bostadsmarknaden här är inte nådig. Jag själv hade aldrig fått köpa lägenhet, på grund av att jag har csn-inkomst, men som tur är har Macke ett fast jobb och viljan att vilja bo med mig forever. Trots att jag aldrig tar ut soporna. <3
 
 
Älskar min lilla familj.
 


Kommentarer
Marie - Labradorägare & Fototoka

Ohh så söt hund ni har, samt låter som en toppenbra planer, vart i Småland är ni ifrån??

jag är från oskarshamn =D
kramar

Svar: Vi är från Vimmerby! Just dit kanske är svårt att flytta, på grund av svårt att få jobb... Jag pluggar till journalist och min sambo är produktdesigner, och sådana jobb finns det inte gott om i Vimmerby. Men förhoppningsvis kan vi kanske flytta till någonstans i närheten åtminstone! Kanske Jönköping, där min kille faktiskt bodde i fem år när han pluggade och vi träffades. Kram!
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-10-05 @ 12:09:06
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Angus

Vilken ångest jag fick nu.. jag fyller 29 om bara några dagar.. och har inte ett endaste barn...

Svar: Grattis i förskott! Äsch, ha ingen ångest! 29 är inte gammalt på något sätt, och ni har ju Ellen? Frank är ju vår förstfödde son ;) Och det där med bebisar är svårt att planera såklart, men jag skulle gärna ha barn tidigt. Men vi får se, livet blir inte alltid som man tänkt sig.
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-10-05 @ 17:05:44
URL: http://angusfoto.blogg.se
Spinkfinger

åååh han är så söt

Svar: hihi, tack! :)
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-10-17 @ 14:38:31
URL: http://grammofonskivan.blogg.se
Adina

kom hem till mig för jag saknar denna del av familjen!!! <3

Svar: Åh vi saknar dig!
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-10-18 @ 20:10:27
URL: http://ifyouleave.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0