Frank fem månader

Oj vad det har hänt saker sedan sist jag skrev, snart två månader sedan.
 
På söndag blir lille Frank fem månader gammal. Han klassificeras numera som rumsren, wiee! Han fortsätter att bli mer och mer hund för varje dag (än en liten bebis som kräver tillsyn 24/7). I takt med att han har blivit äldre har också en del olater tillkommit. Han har börjat krångla med klippning av klorna, det som gått så bra tidigare. Ända sedan vi var hos veterinären för en knöl han har behandlats för har han blivit skogstokig så fort man tar fram klotången. Hos veterinären den där gången tvingades jag hålla fast honom medan veterinären stack in kanyler i knölen och liksom grävde runt för att få cellprover. Detta har alltså gjort Frank rädd, förståeligt nog. Han är även rädd för veterinärer numera, vilket inte är så jättebra. Vi försöker och vänja om honom vid klotången, precis som vi gjorde när han var pytteliten, men det tar tid och klorna växer på. För att få bort hans rädsla för veterinärer måste vi nog också besöka veterinärstationen ett par gånger utan att något jobbigt ska hända.
 
Andra olater Frank har lagt sig till med är att han har upptäckt vissa möbler exempelvis tv-bordet. Tidigare gav han blanka fan i det, men nu har han kommit på att det ibland finns mat på det bordet. Han har också kommit på att han klarar av att hoppa från soffkanten till sängen.. Lilla buskillen.
 
Biteriet börjar även det bli bättre, han har bara några hörntänder kvar att tappa och få nya på, så snart kanske vi även ser ett slut på det!
 
 
Liten bildbonanza från sommaren som gått!
 

/Felicia


Kommentarer
Marika

Alltså han e ju för skön minigrisen!!

Svar: Världens finaste minigris! <3
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-08-24 @ 10:59:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0