En liten lista om mig

Snodd av Hanapee.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen alls. Musik betyder inte så himla mycket för mig. Däremot kan jag bli vemodig av låtar, speciellt Besvärjelse av Oscar Danielsson (intro till världens bästa serie född 2010). Den kan jag börja gråta av? Jag är annars väldigt osentimental när det gäller musik.

Beroende av: I matväg: keso. I dryckesväg: kaffe (fast dricker sjukt mycket vatten också) (det är i och för sig väldigt bra) övrigt: att känna att jag har en trygg plats, exempelvis denna lägenhet. SOM jag älskar den. Jag skulle aldrig klara ett kringflackande liv och det är kanske därför jag aldrig har känt längtan av att resa jorden runt och bo utomlands jadda jadda. Jag trivs bäst i mitt eget hem. Punkt.

Vem behöver du mest just nu: Frank. Fast jag är rätt självständig, men Frank lyser fan i mig upp vilken dag som helst. Älskar den lille parveln.

Vår älskade Frank Olov.

Vad tror folk om dig? Att jag är så himla duktig hela tiden. Och typ pryd.


Stämmer det? Nej. Jag kanske har trott det själv, för jag har alltid haft bra betyg, inte gjort så mycket destruktiva saker, blir inte snorfull etc. etc. men Macke, han är mycket duktigare än mig. Han har för fanken rott en fem-årig ingenjörs-utbildning i hamn, får stipendie på massor av pengar på sitt examensjobb och hinner vara arbetslös i typ en vecka innan han får jobb. Nu är han fast anställd på ett företag här i Stockholm. Medan jag planerar hur jag ska kunna jobba så lite som möjligt under mitt liv... mvh lat. Och jag är inte pryd bland de jag känner!

Vad får du oftast komplimanger för? Jag är trött på komplimanger om utseende, och får helst inga komplimanger. Jag bryr mig faktiskt inte särskilt mycket om mitt utseende, men man får gärna ge komplimanger för mina egenskaper! Jag är till exempel ganska rolig, smart och har mycket åsikter.

Alltså lyckan i det här? Bild från när vi hämtade Frank den 2 juni. I knäet sitter Ulla, hur fin dam som helst! Bredvid mig står Franks kullsyskon Mocha och Alice. Den bästa dagen ever tror jag bestämt.

Brukar du skratta för dig själv? Haha, jo men ja. Fast numera har jag alltid sällskap hemma (av Frank) så jag skrattar ju aldrig för mig själv längre.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  O fan! Superwoman! <3

Nästa mål i ditt liv: Hmm. Jag är inte en sådan person som ser särskilt långsiktigt på saker och ting. Jag sätter inte upp mål för mig själv liksom. Men jag vill vara lycklig. Och för tillfället är jag skitlycklig: men för bara någon vecka sedan mådde jag piss. Har ett väldigt varierande humör. Sedan vill jag såklart klara skolan och så vidare, men ingenting är så viktigt som hur jag själv mår i slutändan. Skulle inte jag må bra av skolan skulle jag inte tveka att hoppa av.

Hur svarar du i mobilen: Om det är ett okänt nummer som ringer: "Hej det är Felicia". Om jag vet vem som ringer: "Hej farmor!" eller "aaaaaaa" eller "hääääääääj" (med förställd röst. Mest när Macke ringer.)

Vem ringde dig senast? Min mamma!

Min mamma och min lilla farmor. <3

Antal timmar sömn inatt: Oj, vet inte. Sov askonstigt och varje gång jag rörde mig i sängen "vaknade" Macke till. När han vaknar när han sover så ska han ALLTID prata. "åååååh du är världens vackraste... förstår du hur mycket jag älskar dig.... jag har haft sådan tur... vad mysig du är.... jag dör så mysigt det är.." och så vidare och så vidare. ????? Macke blir alltså en supersentimental alkis när han sover?? Och vet ni vad det värsta är? Inatt när han vaknade och drog harangen ovanför så pussade han mig några gånger på skulderbladet. Sedan började han slicka där??? Fatta att jag blev svinarg mitt i natten, haha. Men såhär efteråt när jag berättade om det för Macke var det sjukt roligt.

Tycker du om din pappa? Jag älskar min pappa! Han är världsbästa Jan-Olov. Så pass bra att vi väljer att döpa vår lille son till Frank Olov även om han för det mesta kallas för Frank. (en liten historia bakom det är att min farmor, alltså pappas mamma, tänkte döpa pappa till Jan. Men pappas farmor (eller mormor, minns inte riktigt) tyckte att han skulle heta Olov. Då fick det bli Jan-Olov istället. När vi berättade att vi skulle köpa Frank sa pappa "men då ska han heta Olov!" och som en kul grej la vi till det namnet).

 

Min far.

Brukar du komma i tid: Ja.

När mår du bra: Hemma i mitt hem, med en godispåse på tv-bordet, en snarkande fralla i knäet och Macke bredvid. Eller hemma hos min familj i Vimmerby, när jag ser hur glad Frank blir han när får träffa dom. Och hur glada dom blir av Frank. Fan, alla borde ha hund. Ökar livsglädjen med 1456 %.

Hur känner du dig nu: Pepp på helgen! Fina syster kommer hit om cirka två timmar!

Vanligaste färg på dina kläder: Har ingen vanligast färg, men färg bara. Älskar färg.

Var du aktiv i skolan? Aktiv? Om jag pluggade mycket? ja och nej. Jag pluggade rätt lite, men hade väldigt lätt för det så fick alltid mvg eller vg.

Favorit dryck på morgonen: Vatten, kaffe.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt 12-tiden. Egentligen lite för sent.

Är du blyg? Både och. Jag vet inte hur jag ska beskriva detta. I sammanhang där jag inte känner någon blir jag oftast motsatsen till blyg. Jag pratar med alla. I sammanhang där jag vet vilka folk är, de vet vilka jag är och förväntningar och krav finns blir jag blyg. Av den anledningen att jag inte vill spräcka förväntningarna/fördomarna. Sjukt, jag vet. Och så hatar jag att kallprata. Jag uppfattas nästan hellre som dryg än kallpratar.

Sysslar du med någon idrott: Jag går långa hundpromenader varje dag och försöker träna på friskis och svettis minst två gånger i veckan! Jag skulle gärna vilja simma också, gjorde jämt det när jag bodde hemma. Vi har klippkort på Eriksdalsbadet, men vi har inte tagit oss dit en enda gång.. och nu måste vi ju fixa hundvakt dessutom.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej. Attraktion och tycke, ja absolut. Men kärlek för mig är ingenting som kommer gratis. Det tog jättelång tid innan jag blev kär i Macke, på riktigt riktigt. Ungefär ett halvår. Innan jag älskade honom tog det ett halvår till. Men nu vet jag att det är vi som kommer gifta oss, skaffa barn, köpa hus och bli gamla tillsammans.

 

Jag och Macke på vår resa till Rom i juni 2011 där vi, efter att ha träffats i kanske tio månader och varit tillsammans i kanske fem månader, kom på att det nog var vi för resten av livet nu.

Är du bortskämd? När det gäller pengar, nej. Jag är äldst i en syskonskara av tre, så jag tog nog mer ansvar hemma. Men jag är sjukt bortskämd när det gäller kärlek. Macke ställer upp i vått och torrt för ALLT. Jag är ganska (mycket) lat och tar i princip aldrig ut soporna, dammsugar aldrig och så vidare. Jag ber alltid om massage eller kli på ryggen på kvällskvisten och visst, han säger nej ibland. Men jag får massage väldigt ofta. Jag har kanske gett Macke massage.... två gånger? Jag är ganska krävande att leva med. Men jag ger mycket tillbaka också hoppas jag. :)Kommentarer
Linnea

Vad fint ni verkar ha det tillsammans! All lycka till er. :)

Svar: Tack! :)
Frank Olov Gustafsson Lundberg

2012-11-11 @ 15:00:57
URL: http://www.spelinnea.wordpress.com
Angus

Rolig grej!!
Söta syskon Frankie har! :)

2012-11-13 @ 17:39:47
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0