Min bästa <3

En vecka som började dåligt men slutade bra

Den här veckan har inte varit något vidare. I början på veckan kom det massor med snö. Det såg ut ungefär såhör från vårt köksfönster.
 
 
Sedan har jag spenderat lite tid i sängen för jag har varit sjuk. Det har jag förvisso ingen bild på, men Frank såg under tiden ut ungefär såhär.
 
Ruskigt uttråkad med andra ord. Han har ett nylontuggben som fick liva upp stämningen lite.
 
 
Men sen i torsdags kväll kom mina syskon hit. Jag fick svälja halsontet och förkyningen och välkomna dem. (Mår dock fortfarande dåligt..)
 
 
Frank var överglad såklart. I början visste han inte vart han skulle göra av sig själv och var ganska jobbig (men söt). Han är lite översocial vår lilla vovve och fattar inte att han inte alltid kan överrösa alla med fyrtiotusen pussar och hopp. Måste tränas mer på!
 
 
Vi har tagit långa promenader. Handlat second hand på Läkarmissionen. Varit inne i stan. Shoppat vinyler och pocketböcker på Myrorna. Köpt världens finaste klänning på Lindex och ett par prickiga byxor. Och det viktigaste av allt: hittat en studentklänning till Adina som tar studenten i juni. Det blev en vintage klänning i 60-tal, naturvit och ursnygg!
Vi har också, såklart gosat en himla massa med Frank, allas vår mysklimp.
 
 
 
 

Det finaste vi har <3

Fotografier tagna idag den 17 mars. Om bara nio dagar blir han ett år gubben.

Drömmen om landet

Bilder tagna ute hos mormor och morfar i Eldstorp.
 
Inom tio år vill jag bo på landet. Kunna gå ut på långpromenader i skogen. Låta Frank springa lös på vinterhalvåret. Plocka kantareller. Hämta nyvärpta ägg på lördagsmorgnarna. Se barnen bygga kojor i skogen. Inte ha några grannar. Bara lugn och ro.
 
Stockholm kommer aldrig bli min stad.
 
För inspiration finns min Pinterest-board Drömmen om landet

Mina hjärtan <3

Den 26 februari blev Frank 11 månader gammal! Hurra!

 
Hipp hipp hurra! Bara en månad kvar till ettårs-kalaset!
RSS 2.0