Instagram @feliciasara

 
Följ mig och hashtaggen #frankolov för snabbare uppdateringar om Franken!

Fem dagar utan Frank

Frank hos mormor Marika. Ja ni ser ju, han stormtrivs.
 
Förra veckan hade mina syskon sportlov och vi valde därför att låta Frank ha sportlov med dem. Macke behövde jobba mycket och jag hade mycket att göra i skolan. Frank älskar dessutom mina syskon och mina föräldrar och det är ju roligare att busa med dem än att vara ensam hemma? Trots att det gjorde ont i hjärtat (för vår skull, mer än för Franks skull) lämnade vi honom i Vimmerby på måndagen och hämtade honom på fredagen.
 
Veckan blev skitjobbig rent ut sagt. Frank hade det toppenbra men vi saknade honom som tusan. Hemmet kändes tomt och vi hade INGENTING att göra. Nä, trots att Frank hade det toppen i Vimmerby saknade vi sönder oss! Nästa gång vi lämnar bort Frank sådär länge ska vi banne mig åka iväg och göra något kul istället. Inte sitta hemma och ruttna i hemmet med en massa jobb och skola.
 
Men tack världens finaste syskon och mamma och pappa för den fina hundvakten! Frank älskar er, det vet jag att han gör.
 
"Morfar" Janne med barnbarnet Frank och husse är på hockeymatch. Min lillebror spelade.

Jag gillar mitt nya objektiv

Frank leker med en numera söndertuggad pipleksak.
Frank tycker att det nya objektivet är så stort och kommer så nära ( i jämförelse med mitt andra som är 50 mm och fast - dvs man måste gå en bit bort) så de flesta bilder ser ut såhär. Kanske inte så fina. Men han vänjer sig!
Ibland blir han fin ändå (obs, ignorera vårt stökiga hem!)
Söt var det ja <3
Mysis <3
 
Nu kan jag bara inte låta bli att ta upp kameran när jag har tråkigt. Här på en tunnelbanestation i Masmo (av alla ställen).
Vår stringhylla i vårt minikök får numera plats på bilden. hehe.
Jag lagade hamburgare lchf-style i söndags. Jag och Macke har slutat äta socker och börjat med lågkolhydratskost. Min mage tackar mig, aldrig mått så här bra. Obs: kommer inte gå med i "sekten". Men jo, det är för jävla god mat + ej längre ont i magen, wihoo!
Okej, jag vet att det ser riktigt stökigt ut (ej homestylat på bilden) men jag är så faschinerad över att allt får plats! (typ).
Andra sidan av vårt hem. Lite mindre stökigt och en fin pojkvän i soffan.
 
Summa summarum: Jag ÄLSKAR mitt nya objektiv och jag kan tänka mig att det passar ännu bättre ute i dagsljus! (har ej hunnit prova än, pga snoväder..)

En film som är så överjävligt vidrig. Det är precis därför jag är feminist. SPRID!

 

Photobooth

RSS 2.0